اهداف آمریت مرکز انکشاف مسلکی
۱-هدف کلی مرکز انکشاف مسلکی عبارت از برآورده ساختن تسهیلات دوامدار ظرفیت سازی کادر علمی و سایر کارکنان در مؤسسه است. این محیط اکادمیک و اداری را تقویت نماید و کیفیت آموزش و خدمات را ارتقا بخشد، مرکز انشکاف مسلکی پاسخگوی خلاها (بر مبنای ضرورت) در مهارتها صلاحیتها دانش و نگرش که برای مؤثریت وظیفوی برعلاوه ارتقا بخشیدن کیفیت کارهای اکادمیک نیاز است.
۲-هدف بسیار مشخض مرکز انکشاف مسلکی عبارت اند از این است که؛ تدریس، تمرین آموختن بسیار مؤثر و مناسب آموزش فعال بر مبنای شاگرد محوری، و بطور تدریجی برای ظرفیت سازی در مؤسسة تحصیلات عالی وفق دهد.
۳- منظور از مرکز انکشاف مسلکی را توسعه و انکشاف آموزش حمایت و تقویت ظرفیتها و مهارتهای مسلکی، تبادل افکار علمی، سهیم سازی تجارب با یکدیگر در میان کادر علمی مؤسسة تحصیلات عالی میباشد.
مرکز انکشاف مسلکی مسؤولیت ارتقای کیفی آموزش را در مؤسسه بهعهده دارد، ایفای این نقش بس مهم و حساس مستلزم ساخت و ساز دایمی در مؤسسه است تا فعالیتهای توسعه و انکشاف آموزش در تمامی سیستم مؤسسة تحصیلات عالی بهطور منظم پخش و تطبیق گردد، تحقق ضرورت برای عصری سازی تحصیلات عالی و بر آورده ساختن ضروریات منحصر به فرد دانشجویان مؤسسه را از طریق برنامة تحصیلات عالی که تمویل کنندة معاونیت امور مالی است مرکز انکشاف مسلکی را به هدف انکشاف دادن فرهنگ آموزش مسلکی دوباره فعال میسازد.
مرکز انکشاف مسلکی بهمنظور بر آورده ساختن تسهیلات برای اعضای کادر علمی دانشکدةها بخاطر فعالیت در رهنماییهای تحقیق و سایر موارد علمی، اکادمیک و انترنت بخاطر دریافت معلومات مؤثر و اکادمیک و انجام تحقیقات سریع، ایجاد شده است.
مسؤولیتهای آمریت مرکز انکشاف مسلکی
لایحه وظایف آمریت مرکز انکشاف مسلکی
دستآوردهای آمریت مرکز انکشاف مسلکی:
آمریت مرکز انکشاف مسلکی که در سال مالی 1400ه.ش، در تشکیل معاونیت امور علمی مؤسسة تحصیلات عالی خصوصی تاج، ایجاد گردید، دستآوردهای آتی را دارا میباشد:
جلسات کمیته بهصورت ماهوار برگزار میگردد. آمر انکشاف مسلکی منشی جلسات کمیته میباشد.
بیوگرافی مختصر نثارالحق رجبی
آمر مرکز انکشاف مسلکی، مؤسسة تحصیلات عالی خصوصی تاج
نثارالحق رجبی فرزند دگرجنرال استاد عبدالصمد رجبی مؤرخ 5 حمل 1376 در ولسوالی درزاب ولایت جوزجان در یک خانوادة مجاهد، روشنفکر و متدین چشم به جهان هستی گشود. موصوف که خواندن و نوشتن را در سن پنجسالگی نزد مادر خود و تعلیمات اسلامی را در مدرسة مولانا عبدالسلام واقع در زادگاهش فراگرفت، در سال 1394 دورة تعلیمی خویش را در لیسة پسرانة ولسوالی درزاب به درجة اعلی اکمال نمود. و در آزمون کانکور همان سال در رشتة اداره و دیپلوماسی، دانشکدة حقوق و علوم سیاسی، دانشگاه کندز راه یافت.
آقای رجبی درورة تحصیلی مقطع لیسانس خویش را در رشتة مذکور با اخذ چندین سپاسنامه، تحسیننامه تقدیرنامه و تصدیقنامه منحیث دانشجوی مبتکر، خلاق و اعلی، در دانشگاه کندر بهپایان رسانید.
تأسیس(عضو تأسیس) انجمن دانشجویان دانشکدة حقوق و علوم سیاسی و مسؤول کمیتة تحقیقات علمی این انجمن برای سالهای 1397 و 1398، تتبع و نگارش مقالات علمی، تدریس مضمون روش تحقیق برای یک سمتر در صنف سوم رشتة قضا و حارنوالی دانشگاه کندز در سال 1398، پیشبرد امور فرهنگی برنامههای مناسبتی در دانشگاه کندز، اکمال دورة سه ماههی مشاورة حقوقی، کلینیک حقوقی دانشگاه کندز و همکاری منحیث ترینر آگاهیدهی حقوقی این کلینیک در مکاتب، کسب عضویت جمعیت اصلاح افغانستان و رکنیت نهاد جوانان مسلمان(نجم) و همکاری در پیشبرد امور دعوتی و تربیتی این نهاد منحیث مسؤول فرهنگی و رسانههای بخش پوهنتونها در ادارة ولایتی نجم-کندز، فعالیتهای عمدة علمی، فرهنگی و اجتماعی آقای رجبی در جریان دورة تحصیلیاش میباشد.
نثارالحق رجبی با داشتن علاقة وافر در امر خدمتگزاری از آدرس مراجع اکادمیک در جامعه، بهتاریخ 21/5/1399، منحیث مدیری عمومی فرهنگی مؤسسة تحصیلات عالی خصوصی تاج، آغاز بهفعالیت نمود. موصوف خلاقیت و تلاش مبتکرانهی که داشت توانست اعتماد هیآت رهبری این مؤسسة تحصیلی را کسب نموده، مدیریت عمومی ارتقای ظرفیت و انکشاف ادارة آمریت منابعبشری این مؤسسه را نیز از تاریخ 1/10/1399، عهدهدار شود.
آقای رجبی ضمن تدریس در دانشکدةحقوق و علوم سیاسی مؤسسة تحصیلات عالی خصوصی تاج و حفظ بستهای مذکور، به تاریخ 1/3/1400 ه.ش، رسماً منحیث آمر مرکز انکشاف مسلکی در این مؤسسة ارتقای بست نموده، از تاریخ مذکور بدین سود مسؤولیت این مرکز را عهدهدار میباشد.